Η ψίχα αμυγδάλου είναι μια εξαιρετική θρεπτική συνοδευτική και αρωματική ουσία σε κέικ, μπισκότα, αρτοσκευάσματα, είδη ζαχαροπλαστικής και παγωτά, σαλάτες, φαγητά κατσαρόλας, γέμιση και πιάτα ζυμαρικών.
Χώρα προέλευσης: | Ελλάδα |
Συστατικά: | Ψίχα Αμυγδάλου Ωμή |
Αλλεργιογόνα: | Περιέχει καρύδια |
Οδηγίες φύλαξης: | Για καλύτερα αποτελέσματα αποθηκεύονται σε ένα αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο. Αποθηκευμένο υπό αυτές τις συνθήκες το προϊόν θα πρέπει να διαρκέσει 6 μήνες. |
Οφέλη | Τα αμύγδαλα είναι χωρίς χοληστερίνη Τα αμύγδαλα είναι πλούσια σε μονοακόρεστα λίπη, τον ίδιο τύπο των λιπαρών ουσιών που προάγουν την υγεία, και βρίσκονται στο ελαιόλαδο, τα οποία ήταν υπό μελέτη για την σύνδεσή τους με τη μείωση κινδύνου εμφάνισης καρδιακών νόσημάτων Τα αμύγδαλα είναι μια καλή πηγή τροφής για τους χορτοφάγους και vegans Τα αμύγδαλα είναι πλούσια πηγή ασβεστίου, βιοτίνη, φώσφορο, κάλιο, ίνες, βιταμίνη Ε Τα αμύγδαλα περιέχουν ακόμη περισσότερο μαγνήσιο από το σπανάκι Τα αμύγδαλα περιέχουν 20% πρωτεΐνη, η οποία είναι περισσότερη από όση περιέχεται σε ένα αυγό Τα αμύγδαλα είναι η πλουσιότερη «μη ζωικής προέλευσης» πηγή ασβεστίου Η ψίχα αμυγδάλου είναι μια εξαιρετική θρεπτική συνοδευτική και αρωματική ουσία σε κέικ, μπισκότα, αρτοσκευάσματα, είδη ζαχαροπλαστικής και παγωτά, σαλάτες, φαγητά κατσαρόλας, γέμιση και πιάτα ζυμαρικών. |
Διατροφικές Πληροφορίες Μέση Ποσότητα ανά μερίδα 100g |
|
---|---|
Eνέργεια | 2450kJ (586Cal) |
Πρωτεΐνη | 20.0g |
Λιπαρά | 55.2g |
Κορεσμένα Λιπαρά | 3.6g |
Υδατάνθρακες – Σύνολο | 4.4g |
Σάκχαρα | 4.4g |
Διαιτητικές ίνες | 10.4g |
Νάτριο | 5mg |