Χώρα προέλευσης: | Ελλάδα |
Συστατικά: | Αμύγδαλα |
Αλλεργιογόνα: | Περιέχει καρύδια |
Οδηγίες φύλαξης: | Για καλύτερα αποτελέσματα αποθηκεύονται σε ένα αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο. Αποθηκεύονται υπό αυτές τις συνθήκες το προϊόν θα πρέπει να διαρκέσει 6 μήνες. |
Οφέλη | Τα αμύγδαλα είναι χωρίς χοληστερίνη Τα αμύγδαλα είναι πλούσια πηγή ασβεστίου, βιοτίνη, φώσφορο, κάλιο, ίνες, βιταμίνη Ε Τα αμύγδαλα είναι μια καλή πηγή τροφής για τους χορτοφάγους και vegans Τα αμύγδαλα περιέχουν ακόμη περισσότερο μαγνήσιο από το σπανάκι Τα αμύγδαλα είναι 20% πρωτεΐνη, η οποία είναι περισσότερο πρωτεΐνη από το τυπικό αυγό Τα αμύγδαλα είναι πλούσια σε μονοακόρεστα λίπη, τον ίδιο τύπο των λιπαρών ουσιών που προάγουν την υγεία, και βρίσκονται στο ελαιόλαδο, τα οποία ήταν υπό μελέτη για την σύνδεσή τους με τη μείωση κινδύνου εμφάνισης καρδιακών νόσημάτων Τα αμύγδαλα είναι η πλουσιότερη «μη ζωικής προέλευσης» πηγή του ασβεστίου |
Διατροφικές Πληροφορίες Μέση Ποσότητα ανά μερίδα 100g |
|
---|---|
Eνέργεια | 2530kJ (603Cal) |
Πρωτεΐνη | 20.0g |
Λιπαρά | 55.2g |
Κορεσμένα Λιπαρά | 3.6g |
Υδατάνθρακες – Σύνολο | 4.4g |
Σάκχαρα | 4.4g |
Διαιτητικές ίνες | 8.8g |
Νάτριο | 5mg |